Pinjaman MBSB - Pilihan Cekap

 • Khas untuk Kakitangan Kerajaan
  pinjaman kakitangan kerajaanPinjaman MBSB dilancarkan khas untuk Kakitangan Kerajaan Malaysia dan badan berkanun seluruh kawasan Malaysia.
 • Kadar faedah terendah
  kadar pinjaman mbsbKadar feadah pinjaman MBSB - 3.5% - 5.1% adalah terendah di pasaran jika dibandingkan dengan pakej pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh koperasi dan bank.
 • Pakej pembiayaan terbaik di pasaran
  pinjaman ccrisMBSB menawarkan pelbagai pakej-pakej pembiayaan yang relevan di pasaran. Sila hubungi kami untuk mengenali pakej-pakej yang paling sesuai untuk anda.
 • Tanpa yuran koperasi dan caj
  pinjaman mbsb tanpa yuranPinjaman MBSB bukan koperasi olehitu tiada yuran koperasi. Jumlah potongan juga lebih rendah - dapat lebih wang dari pinjaman mbsb.
Untuk maklumat lanjut tentang pakej pakej pinjaman mbsb yang ditawarkan sila tekan sini - Pakej Pinjaman MBSB 2013

MBSB News
Koperasi MBSB

Kad "Temanku" Untuk Pelanggan MBSB - Semak Kelayakan Pinjaman MBSB

Kuala Lumpur, 24 April 2010

Pengerusi MBSB, YBhg Tan Sri Abdul Halim Ali melancarkan KAD "temanku KBSR MBSB" VConnect Program Kerjasama Perdagangan dan Pemasaran Bersama Suami di Putrajaya hari.

Tan Sri Abdul Halim berkata, program keahlian KAD temanku KBSR dilancarkan MBSB PADA hari Suami Yang disediakan BAGI pelanggan-pelanggan Produk Pembiayaan Peribadi-i MBSB. Ini bermakna mereka berpeluang menikmati pelbagai tawaran Artikel Baru Pihak yang menjadi Ahli KAD temanku KBSR MBSB. Usaha Suami adalah untuk menghargai pelanggan-pelanggan MBSB Setia Artikel Baru Yang memberi pelbagai keistimewaan kepada mereka Pembongkaran bonus Tahunan, Pendidikan bantuan, diskaun untuk hotel, restoran dan Pusat terpilih rekreasi, n Touch Undian Go, pelan insuran Serta pelbagai insentif Lagi Menarik yang.

Majlis tersebut Juga Artikel Baru bersempena Sambutan ulangtahun ke-60 MBSB. Terdapat pelbagai aktiviti dan Acara Menarik Pembongkaran pertandingan yang mewarna dan Seni Pertunjukan mempertahankan Diri Serta persembahan artis-artis Dari diadakan popular Tiga Sepanjang hari.

Di majlis tersebut, Tan Sri Abdul Halim turut mengumumkan Pemenang Hadiah Utama Berupa kereta Perodua Myvi kepada Pemenang Peraduan Bonus Berganda BAGI cabutan Pertama 2010 dan Tiga tiket penerbangan ke Hong Kong Serta tiket taman tema Disneyland. Beliau Juga turut menyampaikan Hadiah Berupa pakej pelancongan ke Bali kepada 60 Pemenang BAGI perlawanan yang mencipta slogan Terbaik untuk promosi "Jasamu Dikenang" Yang Khas ditujukan untuk guru-guru dan kakitangan Sekolah. Pelanggan-pelanggan Pembiayaan Peribadi-i MBSB Boleh Masih menyertai promosi peraduan Bonus Berganda dan berpeluang memenangi kereta Toyota Vios dan Honda Civic tempoh peraduan BAGI April hingga Jun Serta Julai hingga September 2010.

Untuk surat keterangan Lanjut mesej keahlian KAD "temanku KBSR MBSB" dan Peraduan Bonus Berganda Suami, Orang contact Boleh ramai Normah Ramli atau Amir Hazree Dari Bahagian Pembiayaan Peribadi-i MBSB Leboh Ampang di talian 03-2072 4600 / 2072 4043 atau hubungi talian tol Bebas 1 - 800-22-6000.

MBSB terkini Giat mempromosikan Pembiayaan Peribadi-i kepada kakitangan kerajaan Artikel Baru memperkenalkan Serta Pihak yang menawarkan pakej faedah Kadar Yang pagar kompetitif di Pasaran. Masa buat MBSB Suami turut menawarkan Pembiayaan Peribadi-i kepada badan-badan kakitangan Syarikat berkanun dan terpilih berkaitan kerajaan yang. Selain Produk Pembiayaan Peribadi-i, MBSB Juga menawarkan pakej pembiayaan pejabat, Simpanan akaun, Tetap korporat dan kemudahan Simpanan.

Tan Sri Abdul Halim berkata, MBSB tangguhan sedang mengembangkan perkhidmatan kewangan Islamnya bermula di Pantai Timur Semenanjung. Dua Pejabat Pemasaran telah Dibuka di Temerloh, Pahang dan di Kota Bharu, Kelantan manakala Satu Lagi akan Dibuka di Dungun, Terengganu.